Înainte de Revelion, am finalizat iluminarea stradală încă într-un sat din raionul Orhei

Comentariile sunt închise pentru Înainte de Revelion, am finalizat iluminarea stradală încă într-un sat din raionul Orhei 42

Focuri de artificii și bucurie în comuna Pelivan, raionul Orhei, înainte de Revelion. Echipa Partidului „ȘOR” a participat la inaugurarea un sistem de iluminat public stradal modern. La eveniment au participat localnici, reprezentanți ai autorităților locale și raionale, deputați ai Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”.

Sistemul de iluminat public stradal din satul Pelivan presupune o rețea electrică cu lungimea de 12,5 kilometri, circa 400 de becuri de tip LED. De asemenea, au fost modernizate punctele de transformare a energiei electrice și au fost schimbați opt piloni.

Cu această ocazie, au curs și mesajele de felicitare. Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR” a menționat că, în ciuda condițiilor complicate din acest an, echipa formațiunii sale și-a respectat angajamentele asumate față de cetățeni. “Am promis în 2015 să modernizez Orheiul și îl modernizăm. După ce am învins în tot raionul am promis că vom face ca Orhei să fie cel mai prosper raion din țară. Și facem acest lucru prin proiecte concrete. În timp ce unii fac politică, noi muncim pentru oameni și asta este cel mai important pentru noi”, a spus Ilan Șor.

Primarul comunei Pelivan, Veaceslav Zaporojan, a mulțumit întregii echipe Partidului “ȘOR” pentru realizarea acestui proiect important.

Totodată, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a accentuat că vor urma și alte proiecte importante. „Lucrurile frumoase abia încep la Pelivan, localitate care face parte din așa-zisa „centură de aur” a Orheiului unde urmează să fie implementate mai multe proiecte investiționale”, a spus Țurcanu.

Iar vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a spus că formațiunea a muncit mult în acest an pentru a realiza în condiții grele proiecte de dezvoltare. „În acest an, echipa noastră a demonstrat o capacitate uimitoare de mobilizare. Ce am reușit noi în acest an complicat, nu au reușit alte guvernări locale decenii la rând”, a menționat Marina Tauber.

Și secretarul Platformei „Pentru Moldova”, deputatul Sergiu Sîrbu a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor satului Pelivan, cu ocazia finalizării proiectului susținut de Ilan Șor. „Oponenții noștri spun multe minciuni despre noi. La fiecare neadevăr spus despre noi, vom răspunde, însă, cu drumuri renovate și cu sate iluminate. Nu vom răspunde la atacuri cu atacuri. Vom răspunde cu fapte concrete”, a menționat Sergiu Sîrbu.

Mesaje de felicitare au adresat locuitorilor satului Pelivan și deputații Gheorghe Brașovschi din Platforma „Pentru Moldova” și Igor Himici de la Partidul „ȘOR”.

În acest an, Partidul „ȘOR” și-a propus să realizeze proiecte de iluminat public stradal în aproape o sută de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor. În paralel, formațiunea derulează alte câteva proiecte de infrastructură în peste o sută de localități conduse de primarii săi.